023-7853788 info@hofmakelaar.nl

   Aankoopmakelaar Amstelveen

   Bent u toe aan een nieuwe woonomgeving? Dan is het slim om een lokale makelaar in te huren. Onze aankoopmakelaar in Amstelveen helpt u graag bij het bezichtigen, onderhandelen en sluiten van de deal. Van het adviesgesprek tot aan de sleuteloverdracht; wij zorgen dat het kopen van je nieuwe huis zo soepel mogelijk verloopt!

   Aankoopmakelaar Amstelveen inhuren

   Wilt u een aankoopmakelaar in Amstelveen inhuren? Onze makelaar komt graag kennismaken met u om de wensen voor uw nieuwe woning te bespreken! Hij denkt met u mee en geeft u advies wanneer dat nodig is. Het hele proces van aankoop lopen we samen door.

   Wanneer u onze aankoopmakelaar in Amstelveen inhuren wilt, kunt u via ons contactformulier een adviesgesprek inplannen en komen we snel langs!

   Aankoopmakelaar woning Amstelveen

   Onze aankoopmakelaar helpt een woning te vinden in Amstelveen en omgeving. Wij komen graag langs om uw wensen en verwachtingen op een rij te zetten en dan kunnen we gaan beginnen met zoeken! Als een huis in de smaak is gevallen, voert de aankoopmakelaar een onderzoek uit van de woning in Amstelveen en kunnen we beginnen met onderhandelen.

   Als het bod is goedgekeurd, ontvangen wij de koopovereenkomst. Deze zullen we samen doorlezen en aan u toelichten. Als u deze heeft getekend, volgt alleen nog de sleuteloverdracht voordat uw droomhuis echt van u is!

   Kosten aankoopmakelaar Amstelveen

   De kosten van onze aankoopmakelaar in Amstelveen ligt niet vast en wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren. Wat wij doen is maatwerk, dus onze tarieven liggen niet vast. Om een indicatie te geven ligt de gemiddelde prijs van een aankoopmakelaar tussen de €3.500 en €5.000. De kosten van een aankoopmakelaar in Amstelveen liggen dus niet vast.

   Waarom een aankoopmakelaar in Amstelveen inhuren?

   Waarom een aankoopmakelaar in Amstelveen inhuren? Als u een nieuw huis wilt kopen is het handig als u een lokale makelaar hebt. Deze kan makkelijk en snel langskomen voor gesprekken en bezichtigingen, maar hij kent ook de omgeving. Lokale aankoopmakelaars in Amstelveen weten namelijk al veel over de verschillende wijken en welke huizen er te koop komen.

   Hofmakelaar

   Maak een vrijblijvende afspraak

   Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Of wilt u een gratis waardebepaling? Dan komen wij graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek!

   Service, toegankelijkheid, geduld, vriendelijkheid en kennis!! Hoewel we een ongewoon zoek en vindt traject hebben bewandeld, waren dit toch wel de steekwoorden die het beste passen bij Vincent die me heeft geholpen het huis te vinden wat uiteindelijk is gekocht

   Anoniem

   Het contact met vincent verliep prettig! Korte lijntjes en duidelijkheid. Zeker aan te bevelen!

   Anoniem

   Vincent is een realistische aankoopmakelaar en plaats zijn klant voorop. Met een duidelijke, sterke en resultaatgerichte aanpak heeft hij ons nieuwe paleisje gevonden en aangekocht. We hadden ons geen betere aankoopmakelaar kunnen wensen.

   Tessa

   Bij de bezichtigingen heeft de makelaar kritisch met ons meegedacht over de kwaliteit van de woningen. Hij dacht mee en keek ook naar zaken waar ons oog nooit op gevallen zou zijn. Toen wij eenmaal een geschikte woning vonden, deed hij er alles aan om onze positie ten opzichte van andere partijen te verbeteren. Maar wij vonden het ook prettig dat hij realistisch bleef en kritisch over de sleur van de markt.

   Mvr. T

   Wij willen via deze weg onze makelaar Vincent Korthof ontzettend bedanken met het ondersteunen in onze zoektocht naar ons appartement. Dit was onze eerste aankoop en Vincent heeft ons van A tot Z geholpen. Hij is erg fijn in de omgang en gaat tot het uiterste voor je. Vragen kun je altijd stellen en als hij niet direct antwoord heeft, dan zoekt hij het voor je uit. Wij zijn meer dan tevreden! Bedankt Vincent!

   William

   Vincent geeft zeer deskundig advies en weet precies wat er van hem verwacht wordt. Hij heeft veel kennis van de woningmarkt en is altijd bereikbaar om je verder te helpen. Zijn brede netwerk zal ervoor zorgen dat aan alle wensen voldaan kan worden.

   Anoniem