023-7853788 info@hofmakelaar.nl

   Hoe werkt het?

   HOF Makelaar Taxateur

   Wij werken als volgt:

   Stap 1 Wij komen kennismaken met u en uw woning
   Wij bespreken graag uw wensen m.b.t verkoop van de woning. Wij maken een ronde door de woning om alle details in ons op te nemen zodat we een goed beeld krijgen van uw woning. Dit gebeurd door het doornemen van de bijzondere aspecten van uw woning, de kadastrale gegevens, de locatie vergelijking en type woning. Ook adviseren wij u hoe u het beste de woning verkoop klaar kan maken.

   Stap 2 De strategie
   De strategie is één van de belangrijkste onderdelen. Wilt u graag dat wij uw huis in de verkoop nemen? Dan gaan wij aan de slag. Wij zijn strategisch en weten precies wat er in de markt speelt. Wij bespreken de mogelijke verkoopstrategie, het vraagprijsadvies en de verwachte transactieprijs.

   Stap 3 Hoe presenteren we de woning
   Wij zullen professionele foto’s en video’s laten maken van uw woning. Ook maken wij plattegronden en 360 graden foto’s. Dit zorgt voor een goede presentatie van de woning. Mocht het nodig zijn, geven wij u advies waarmee uw huis echt verkoop klaar is! Ook plaatsen we in overleg een “Te koop” bord en zullen wij uw woning aanmelden op Funda, waar de woning voor iedereen te vinden is! Ook zal sociale media een grote rol spelen in het zichtbaar maken van uw woning net als natuurlijk op onze eigen website! Wij doen dit op alle moderne en creatieve wijze om uw huis te verkopen.

   Stap 4 Tijd voor bezichtigingen
   De bezichtigingsaanvragen komen binnen en wij willen deze zo goed mogelijk voor u inplannen. Heeft u een voorkeur voor bv. weekend/avond of toch doordeweeks overdag? Dit bespreken wij allemaal met u voor dat wij de woning aanmelden op Funda, zodat er een goed persoonlijk verkoopproces kan worden doorlopen.

    

   Stap 5 De onderhandeling
   Het biedingsproces start na de bezichtigingen. Zodra wij biedingen ontvangen zullen wij deze met u corresponderen. Ook zullen wij bij meerdere biedingen altijd adviseren wat wij denken wie de meest ideale koper is voor uw woning. Dit kan afhangen van bijvoorbeeld de voorwaarden of de hoogte van het bod. Wij adviseren en u bepaalt.

   Stap 6 De deal
   Bent u bereid om een bod te accepteren? Dan zullen wij alle zaken rondom het koopcontract voor u regelen. Denk hierbij aan het opstellen van de koopovereenkomst. Verder zorgen wij ervoor dat alles vlot en soepel verloopt tot de eindinspectie en de eigendomsoverdracht van uw woning bij de notaris.